Ontspanning voor jou en je baby!

Keurmerk OIG Happy Service.png

Quality time voor jou en je baby!

 

Wij kunnen met trots vertellen dat het ons is gelukt! We hebben in Kampen de eerste babyspa  van heel Overijssel geopend!!

Omdat juist de rust zo belangrijk is voor baby's hebben wij daar rekening mee gehouden met het inrichten van de babyspa. We hebben er bewust voor gekozen om weinig kleur te gebruiken en veel licht.

 Door persoonlijke aandacht te bieden en het kleinschalig te houden denken wij een goed concept te hebben waar het echt genieten is voor jou en je kleintje.

Met deze tekst begonnen we 2.5 jaar geleden ons avontuur bij Born2Relax, inmiddels zijn we vele mooie ervaringen rijker en hebben we veel baby's mogen ontmoeten in onze babyspa. Tijd voor vernieuwing en ontwikkeling. Wij gaan medio april 2022 een tweede vestiging in Zwolle openen, meer informatie hierover volgt nog!

 

Beleef een uniek moment met je  baby en kom samen heerlijk tot rust! 

Bij Born2Relax babyspa is het mogelijk om te komen floaten vanaf 2 weken oud tot 8 maanden.

Echter raden wij aan om bij klachten eerst een arts of specialist te raadplegen.

Kijk bij onze arrangementen om te kijken welke sessie jullie kunnen reserveren. 

 

Baby’s vinden het heerlijk om in warm water te drijven, het ontspant ze en doet ze denken aan de tijd toen ze nog in je baarmoeder leefden. Hier konden ze de hele dag heerlijk ronddobberen. 

Dat is ook de reden dat onze spa ideaal is voor pasgeboren baby’s. In de eerste 3 maanden van het leven van je kindje gebeurt er ontzettend veel. Voor jullie, als ouders, maar ook voor jullie kindje. Veel baby’s hebben in de eerste 3 maanden last van krampjes, reflux en/of overstrekken. Ook is je kindje vaak erg moe. Het slaapritme is meestal niet langer dan 3 kwartier per keer en dat is te kort om echt goed uit te kunnen rusten. Kortom: stress voor jou en je baby,  stress wat elkaar versterkt.

De rust bij Born2Relax babyspa is weldadig, floaten in onze verwarmde badjes kan krampjes verminderen en helpt je baby te ontspannen. Vaak zelfs vallen ze in een lekkere verkwikkende slaap. Bij Born2Relax babyspa valt de stress van jou en je baby af, al vanaf dat je kleintje twee weken oud is kun je bij ons terecht! **

Het heerlijke warme water is aangenaam en zacht voor de huid. Daarnaast is het ook nog eens zeer hygiënisch want na iedere sessie worden de badjes goed gereinigd en gedesinfecteerd. 

Born2Relax babyspa is bewust kleinschalig, met 2 jacuzzi’s kunnen we een constante en goede kwaliteit garanderen. Wij zijn gecertificeerd en gediplomeerd.

savingPNG.PNG

Arrangementen

Ben jij benieuwd naar onze diensten? Klik dan hier. 

17904721768454718.jpg

Cadeaubon

Wil jij iemand een heerlijke sessie cadeau doen? 

17857014743097670.jpg

Contact

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden in onze spa?

Meer van ons zien?