Kom samen heerlijk tot rust!

Baby’s vinden het heerlijk om in warm water te drijven, het ontspant ze en doet ze denken aan de tijd toen ze nog in je baarmoeder leefden. Hier konden ze de hele dag heerlijk ronddobberen. 

Dat is ook de reden dat onze spa ideaal is voor pasgeboren baby’s. In de eerste 3 maanden van het leven van je kindje gebeurt er ontzettend veel. Voor jullie, als ouders, maar ook voor jullie kindje. Veel baby’s hebben in de eerste 3 maanden last van krampjes, reflux en/of overstrekken. Ook is je kindje vaak erg moe. Het slaapritme is meestal niet langer dan 3 kwartier per keer en dat is te kort om echt goed uit te kunnen rusten. Kortom: stress voor jou en je baby,  stress wat elkaar versterkt.

De rust bij Born2Relax babyspa is weldadig, floaten in onze verwarmde badjes kan krampjes verminderen en helpt je baby te ontspannen. Vaak zelfs vallen ze in een lekkere verkwikkende slaap. Bij Born2Relax babyspa valt de stress van jou en je baby af, al vanaf dat je kleintje twee weken oud is kun je bij ons terecht!

Het heerlijke warme water is aangenaam en zacht voor de huid. Daarnaast is het ook nog eens zeer hygiënisch want na iedere sessie worden de badjes goed gereinigd en gedesinfecteerd. 

Born2Relax babyspa is bewust kleinschalig, met 2 jacuzzi’s kunnen we een constante en goede kwaliteit garanderen. Wij zijn gecertificeerd en gediplomeerd.

Keurmerk OIG Happy Service.png