e6e1ecc3-5700-4666-a080-2e0af2f2bc18.JPG

Boek hier je afspraak

df40a261-2408-45ef-a49c-fa10faee885c.jpg

Voor baby​'s vanaf 2 weken tot 8 maanden oud!

Via de button boek nu kom je versneld in het menu arrangementen.


Afspraken zijn maximaal 12 uur van tevoren te boeken. Wilt u eerder een afspraak (of een uitgevallen plek) neem dan contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is. info@born2relax.nl of stuur een privébericht via social media.

LET OP! Heb je een cadeaubon van gifty ontvangen? Deze kunt u herkennen aan de QR-code. Als u zo'n bon heeft ontvangen, stuur dan een foto per mail of privébericht en laat deze code dan eerst bij ons omzetten.

Voorwaarden

  • Hou bij het geven van een cadeaubon rekening met de leeftijd van de baby om teleurstelling achteraf te voorkomen. Wij ontvangen baby's tot 8 maanden, daarna zijn ze te groot voor de neckfloat en kan het gevaarlijke situaties opleveren.

  • Bij bijzondere omstandigheden kan er altijd contact met ons worden opgenomen om te kijken of er iets geregeld kan worden.

Mededeling

Heb jij een cadeaubon ontvangen na 1 maart 2022, en zijn er geen beschikbare plekken meer om te komen floaten? Stuur dan en privébericht via onze sociale mediakanalen en we regelen met Babyspa Bubbelzz in Lemmer dat je de bon daar binnen 4 weken kunt verzilveren op onze kosten. Voor meer informatie over deze spa kijk op https://www.babyspa-bubbelzz.nl/