VOORBEREIDING

U bent  van harte welkom om vanaf 2 weken met uw baby te komen bubbelen, dit kan in principe tot 6 maanden. Als uw baby vaker bij ons komt dan kunnen we dit uitbreiden tot maximaal 8 maanden, prematuur geboren baby's kunnen soms zelfs nog langer floaten. Het is echt maatwerk en per baby kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Als een baby te groot en beweeglijk is, kan het gevaarlijk worden. Veiligheid staat bij ons voorop en wij willen dan ook geen enkel risico nemen.

Als er bijzonderheden zijn van medische aard dan adviseren wij om eerst uw arts te raadplegen voordat u een afspraak maakt. Tijdens het reserveringsproces kunt u dit aangeven bij bijzonderheden.

Het beste moment om te komen is als uw baby goed is uitgerust en heeft gegeten. Mocht het al een paar uur geleden zijn dat er gevoed is dan kunt u bij ons in de wachtruimte eerst uw kindje voeden. Soms komt het ook voor dat een baby na het floaten, tijdens de massage honger krijgt. U kunt dan gewoon tijdens de massage wat voeding bijgeven.

Als uw baby moe en hongerig bij ons binnenkomt kan het zijn dat hij of zij het kort kan volhouden, dat zou zonde zijn.

Het is niet aan te raden om na het bezoek aan Born2Relax babyspa andere activiteiten te ondernemen omdat de sessie zeer intensief kan zijn. Door extra prikkels kan het een averechts effect hebben op uw kindje.

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

© 2019 by Born2Relax

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon