VOORBEREIDING

U bent  van harte welkom om vanaf 2 weken met uw baby te komen bubbelen, dit kan in principe tot 7 a 8 maanden met onze neckfloat.

 

Als een baby vaker is geweest bij Born2relax en al goed aan water is gewend is er de mogelijkheid om vanaf 8 maanden te reserveren voor een play float. Wij merken vooral dat dit erg succesvol is bij baby's die al vaker in de babyspa zijn geweest. 

Ook is het nu mogelijk om met je kindje van 8 maanden tot max.12 maanden oud bij ons de play float te reserveren.

Als er bijzonderheden zijn van medische aard dan adviseren wij om eerst uw arts te raadplegen voordat u een afspraak maakt. Tijdens het reserveringsproces kunt u dit aangeven bij bijzonderheden.

Het beste moment om te komen is als uw baby goed is uitgerust en maximaal 1 uur voor aanvang van de afspraak heeft gegeten. Wij bieden de mogelijkheid om bij ons in de wachtruimte voor de afspraak eerst uw kindje voeden. U bent 25 minuten voor aanvang van de sessie welkom in de spa om uw kindje (bij) te voeden.

 

Soms komt het ook voor dat een baby na het floaten, tijdens de massage honger krijgt. U kunt dan gewoon tijdens de massage wat voeding bijgeven.

Als uw baby moe en hongerig bij ons binnenkomt kan het zijn dat hij of zij het kort kan volhouden, dat zou zonde zijn.

Het is niet aan te raden om voor of na het bezoek aan Born2Relax babyspa andere intensieve activiteiten te ondernemen omdat teveel prikkels een averechts effect kunnen hebben op uw baby.

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.