Contact

Koptekst 1

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Quality time voor jou en je baby!

 

Wij  kunnen met trots vertellen dat het ons is gelukt! We hebben in Kampen de eerste babyspa  van heel Overijssel geopend!! Inmiddels hebben wij een fijn klantenbestand opgebouwd en krijgen nu de broertjes en zusjes van de eerste klanten die we hadden. Zo mooi is dat!

Omdat juist de rust zo belangrijk is voor baby's hebben wij daar rekening mee gehouden met het inrichten van de babyspa. We hebben er bewust voor gekozen om weinig kleur te gebruiken en veel licht.

Door persoonlijke aandacht te bieden en het kleinschalig te houden denken wij een goed concept te hebben waar het echt genieten is voor jou en je kleintje.

 

Naast dat het enorm genieten is om je baby zo te zien biedt het ook veel voordelen. 

  • Het draagt bij aan de ontwikkeling en zelfvertrouwen bij je baby. De eerste keer is vaak wat aftasten en bij eventueel volgende afspraken worden de baby’s al een stuk zelfverzekerder en spartelen er op los.

  • Een float-sessie versterkt de ontwikkeling van de baby fysiek en mentaal, door het gebruik van een speciale neck-float kunnen ze zelf blijven drijven. Dit zorgt ervoor dat ze veilig en autonoom kunnen in het water kunnen bewegen en dat is goed voor de ontwikkeling.

  • Doordat de baby's zelf bewegen in het water met de bubbels kan het de spierontwikkeling vergroten.

  • Door de bewegingen die de baby’s maken en de bubbels komt de spijsvertering op gang waardoor krampjes kunnen verminderen.

  • Floaten vergroot de longinhoud, dat kan positief werken op reflux en het verminderen.

  • Het bevorderd het slaapritme en kalmeert onrustige baby’s.

  • Het is geschikt voor baby’s die te vroeg zijn geboren.

 

Omdat het heel belangrijk is dat er rust is, (zodat de baby niet teveel prikkels krijgt) mogen er niet meer dan 2 bezoekers (van 14 jaar of ouder) per baby mee naar de sessie.

Helaas zijn broertjes en zusjes onder de 14 jaar daarom niet toegestaan bij de reguliere sessies. Wil je toch met meer personen komen of met kinderen onder de 14 jaar dan is het wel mogelijk om een privé sessie te boeken. In dat geval is Born2Relax babyspa gedurende de sessie gesloten voor andere bezoekers.

 

Het is belangrijk dat je baby wat extra voeding heeft gehad voorafgaand aan de hydrotherapie, het kost veel energie en extra voeding is dan erg welkom. Dit kan bij ons in de wachtruimte gegeven worden voor aanvang van de sessie. Je bent maximaal 15 minuten van tevoren welkom bij Born2Relax babyspa. 

 

Het enige wat jullie zelf mee hoeven te nemen zijn schone luiers voor na de sessie, kleding en extra voeding.

Voor